Teknoloji Kampüsü

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Haberler
  4. »
  5. Twitch Türkiye’nin En Çok İzlenenleri

Twitch Türkiye’nin En Çok İzlenenleri

Teknoloji Kampüsü Teknoloji Kampüsü - - 5 dk okuma süresi
67 0

Son zamanlarda canlı yayın platformları popülerliğini çok büyük oranda arttırmış iken yayıncılıkta popülerliğini bir o kadar arttırdı. Günümüzün en popüler canlı yayın platformu Twitch.tv içerisinde oldukça fazla yayıncı bulunduruyor. Çok değil birkaç yıl önce bir yayıncının 1.000 izlenmesi gerçekten tanınmış ve iyi bir yayıncı olduğunu gösterirken şimdilerde oldukça az sayılıyor. Yayıncılıkta bir iş haline gelmişken aralarındaki rekabette oldukça fazla. Bizde bu yazımızda Twitch Türkiye’nin en çok izlenen ve en çok ilgi gören kanalları listeledik.

“Düzenli yayınlara başlayacağım”! Unlost

Son zamanlarda büyük bir ara vermiş olsada yeniden izleyicilerine kavuşan Unlost rekorlarla birlikte döndü twitch alemine. Son zamanların en çok izlenme rekorunu belli bir süreliğinede olsa elinde tutan Unlost Twitch’te sevilen sayılan bir yayıncı.

Adı: Cantuğ Özsoy
Twitch Takipçi Sayısı: 1.8M

“Evet Eko Var”! Elraenn

İnternete içerik üretmeye Karınca Çiftliğim Youtube kanalında başlayan Elraen aynı zamanda Twitch’e de önem veriyor. Son zamanlarda Twitch’te iyi bir ivme yakalayan Elraen en iyilerden biri halinde. Başarılarının devamını diliyoruz…

Adı: Tuğkan Gönültaş
Twitch Takipçi Sayısı: 2M

Twitch’in Kraliçesi Pqueen

İçten ve samimi gülüşüyle gerçekten samimi bir kanal. İlk zamanlarından bugüne kadar çok fazla eleştirilse de yılmadan yoluna devam etmiş. Son zamanlarda oldukça popüler olan Pqueen’in başarılarının devamını diliyoruz.

Adı: Pelin Baynazoğlu
Twitch Takipçi Sayısı: 1.1M

Senelerin eSporcusu Wtcn

Valorant ile eSpor kariyerine ara verdiği yerden devam eden Wtcn son zamanların en çok ilgi gören Twitch kanalı. En çok takipçi sayısına sahip kanal olmakla beraber eSporda da oldukça iyiler. Başarılarının devamını diliyoruz.

Adı: Ferit Karakaya
Twitch Takipçi Sayısı: 2.2M

Twitch’in En Renklisi Kendine Müzisyen

Twitch’te eğlenceli içerikleriyle izleyenleri kendine bağlayan Twitch’in en renkli ismi Kendine Müzisyen. Popüler olmasındaki en önemli unsur eski yayınlarının birinde bir arkadaşının kendisini bir rakuna benzetmesiyle popülerlik kazanan yayıncının eski şarkı yayınları da bir hayli etkili olmuştur popüler olmasına. Başarılarının devamını diliyoruz

Adı: Kemal Can Parlak
Twitch Takipçi Sayısı: 1.8M

“Vidanjöör!”Jahrein

Twitch’in en eskilerinden olan Jahrein son zamanlarda köpeğinin yaşadığı kaza sebebiyle yayın açamıyor. Geçmiş olsun Jahrein. Geçmiş olsun Alfred. En yakın zamanda sağ salim yayınlarına dönüp sevenlerini sevindirmesi dileğiyle…

Adı: Ahmet Sonuç
Twitch Takipçi Sayısı: 1.5M

Pubg Ustası Mithrain

Oldukça iyi oynadığı Pubg oyununun yayınlarıyla izleyenleri kendisine bağlayan, şanssızlığı ile dillere destan olan Mithrain Youtube kanalına da oldukça fazla Pubg videosu yüklüyor. Esporda da oldukça ciddi galibiyetler almış olan Mithrain’in başarılarının devamını diliyoruz.

Adı: Cem Karakoç
Twitch Takipçi Sayısı: 1.4M

Banned Rammus53

Ortalama 2 aydır banlı olan Rammus53 Pubg oyunu yayınları ile ünlü olmuş banlanmadan önce ise aktif olarak Counter Strike Global Offensive oyununu oynamakta idi. Banının bir an önce açılmasını diliyor başarılarının devamını bekliyoruz.

Adı: İslam Ekşioğlu
Twitch Takipçi Sayısı: 1.1M

“Ya Bi’ İşimde Doğru Gitsin” Zeon

Zeon’un Twitch’te de oldukça fazla takipçisi bulunmakta. Eskiden League Of Legends yayınları ile izleyenleri ekranları karşısına kitleyen Zeon son zamanlarda Gta Rp yayınları açmakta. Eski yayınlarından bir kesiti son zamanlarda oldukça popüler. Başarılarının devamını diliyoruz.

Adı: Necati Akçay
Twitch Takipçi Sayısı: 950K

Eski Profesyonel Oyunculardan Elwind

Eskiden profesyonel olarak League Of Legends oynayan Elwind Twitch’te eğlencesine yine League Of Legends oynamakta. Şu aralar oldukça sık yayın yapmakta. Başarılarının devamını diliyoruz.

Adı: Kaan Atıcı
Twitch Takipçi Sayısı: 950K

Çok takipçiden az takipçiye sıralarsak;
1.Wtcn
2.Elraen
3.Kendine Müzisyen
4.Unlost
5.Jahrein
6.Mithrain
7.Rammus53
8.Pqueen
9.Zeon
10.Elwind

 

What’s your Reaction?
3
8
1
1

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir