Teknoloji Kampüsü

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Haberler
  4. »
  5. Samsung Güncelleme Konusunda Yeniliğe Gidiyor. Karşınızda Samsung’un Güncelleme Stratejisi…

Samsung Güncelleme Konusunda Yeniliğe Gidiyor. Karşınızda Samsung’un Güncelleme Stratejisi…

Teknoloji Kampüsü Teknoloji Kampüsü - - 2 dk okuma süresi
52 0

Akıllı telefonlar konusunda çığır açan şirket, akıllı telefon sektöründe oldukça önemli bir yere sahip. Çıkardığı yeni teknoloji telefonlarıyla, rekabeti zorlayan şirket;  ulaştığı birçok kullanıcı sayısıyla, rakiplerini geride bırakmayı başararak en ön sıralarda yerini almakta. En az donanım kadar yazılım konusunda da ön planda olmak isteyen Samsung, strateji değişikliğine giderek kullanıcılarına daha verimli sürümler sunmayı hedeflemekte.

Daha verimli sürümleri daha hızlı bir şekilde yapmayı planlayan şirketin yeni çalışmaları söz konusu. Daha hızlı bir güncelleme sunmak isteyen şirket start tuşuna basmış durumda. Biliyorsunuz ki çıkardığı Android 12 ile akıllı telefon piyasasına hızlı bir sürüm güncellemesi dağıttı. Ve şirketin uyguladığı bölge politikaları, cihazlar için sunulan güncellemelerin denetlenmesini oldukça kolaylaştırmakta. CSC kodu üzerinden bölgelendirme yapılan akıllı telefonlar, yeni plana göre birleştirilecek. Samsung’un, daha yeni seriler için, daha az bölge kodunu sunacağı iddia edildi. Hiperlokalize ürün yazılımı için kolları sıvadığı da doğrulanan şirket, daha az bölge kısıtlamasıyla daha hızlı bir şekilde güncellemeleri kullanıcılarıyla buluşturabilecek.

İlk Avrupa bölgesi için planlanan proje daha sonrasında tüm dünyaya yansıtılacak. EUX CSC olarak belirlenen yeni Avrupa bölge kodu, 2022 içerisinde piyasaya çıkacak cihazlarda yerini alacağa benziyor. Öte yandan bu değişiklik sayesinde kullanıcıların, yeni güncelleme sürümleri için uzun süreler beklemesine de gerek kalmayacak. Android 12 sürümünü neredeyse tüm telefonlarına dağıtan Samsung, bu yeni stratejisini Android 13 dağıtılırken gözler önüne serecek.

What’s your Reaction?
15
7
2
3

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir