Teknoloji Kampüsü

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Basın Bülteni
  4. »
  5. 2024 World Championship Almanya’da başlıyor!

2024 World Championship Almanya’da başlıyor!

Gürkan Küçükali Gürkan Küçükali - - 3 dk okuma süresi
43 0

2024 World Championship, 25 Eylül’de Almanya’da başlayarak profesyonel League of Legends sahnesinin ve belki de tüm e sporların yılın en önemli etkinliği olacak. Bu turnuvada, tanınmış Koreli takım T1 gibi köklü şampiyonların yanı sıra, bu prestijli seviyede ilk kez mücadele edecek genç takımlar da yer alacak.

2024 World Championship – Canlı Rapor

Mücadeleler oldukça heyecan verici geçecek ve ana merak konusu, 2024 World Championship‘in geçen yılki etkinlikten daha fazla izleyici çekip çekemeyeceği olacak. Bu durum, espor tarihindeki en popüler turnuva unvanını kazanma ihtimalini de beraberinde getiriyor.

2024 World Championship takvimi

  • 25 – 29 EylülPlay-In Aşaması (Riot Games Arena, Berlin)
  • 3 – 13 Ekimİsviçre Aşaması (Riot Games Arena, Berlin)
  • 17 Ekim – 2 KasımEleme Aşaması (Adidas Arena, Paris & O2 Arena, Londra)

2024 World Championship yayınları nerede olacak?

2024 World Championship maçları, birçok dilde ve çeşitli platformlarda yayınlanacak. Riot Games, İngilizce, İspanyolca, Portekizce, Korece, Fransızca ve daha fazlasında resmi yayınlar sunacak. Ayrıca, Avrupa, ABD ve Asya’dan popüler topluluk yorumcuları da etkinliği kapsayacak.

Resmi Yayınlar:

Topluluk Yorumcuları:

2024 World Championship favorileri

Turnuvanın ana favorileri, sıklıkla finale ulaşan Güney Kore takımları olarak öne çıkıyor. LCK Yaz 2024‘ün en iyi takımı olan Hanwha Life Esports, dikkatle izlenmesi gereken bir takım. MSI 2024‘ü kazanarak uluslararası arenada büyük bir zafer elde eden Gen.G, World Championship unvanını almak için ideal bir zaman diliminde. 2023‘ün şampiyonu T1, bu yılki turnuvaya katılmakta zorlanmasına rağmen, pek çok soru işareti ile mücadele ediyor.

Çin takımları da şampiyonluk için güçlü birer aday. LPL temsilcileri, daha önce üç kez World Championship‘i kazandı ve Weibo Gaming ile MSI 2024 finalistlerinden Bilibili Gaming, bu kez tekrar zafer için sahada olacaklar.

İlginizi çekebilir: Honor of Kings Invitational Series 2024 İstanbul’da Keyd Stars şampiyon oldu!

Avrupa takımları için playoff turuna ulaşmak bile bir başarı sayılacak. G2 Esports, en azından yüksek sıralama şansı olan tek takım olarak dikkat çekiyor. Peki, siz bu büyük turnuva hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınız bizimle paylaşabilirsiniz.

What’s your Reaction?
0
0
0
0

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir